Ποιοι Είμαστε

Fall In Love.gr  (F.I.L.)

Πιστεύουμε ότι η αληθινή ευτυχία ξεκινά με έναν αληθινά ταιριαστό σύντροφο, γι ‘αυτό και το πάθος μας είναι να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να βρουν το κατάλληλο ταίρι. Αν ενδιαφέρεσαι σοβαρά για την εύρεση ζευγαριού, τότε το FallInLove.gr έχει φτιαχτεί για σένα!

Η δημιουργία ενός αντιπροσωπευτικού προφίλ είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του online dating. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να εκφραστείς δημιουργικά. Επέλεξε λοιπόν τις λέξεις που σου ταιριάζουν, ανέβασε την τέλεια φωτογραφία και ξεκίνα!

 

Στόχος μας

Να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη κοινότητα γνωριμιών στην Ελλάδα!

Στην σύγχρονη καθημερινότητα του άγχους, του τρεξίματος και της έλλειψης κοινωνικής συναναστροφής γίνεται όλο και δυσκολότερο στους ανθρώπους να γνωρίσουν ένα άτομο που τους ταιριάζει και τους ολοκληρώνει. Ακολουθώντας λοιπόν τις επιταγές των καιρών, φιλοδοξούμε στο να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη Ελληνική κοινότητα γνωριμιών και online dating.

Η φιλοσοφία μας

Έχουμε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσουμε μια ασφαλή και σοβαρή ιστοσελίδα γνωριμιών για ανθρώπους από όλη την Ελλάδα. Είμαστε αφοσιωμένοι στην αυστηρή διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων και της ανωνυμίας σας.
Η ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας εξετάζει όλα τα προφίλ ένα προς ένα για να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα τους και την τήρηση των όρων και προϋποθέσεων του F.I.L.

 

  Χαρακτηριστικά


100% Ελληνικό


Υψηλό ποσοστό επιτυχίας


Δυναμικά Αναπτυσσόμενο

fallinlove.gr

Συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Δημιουργία νέου Λογαριασμού

Η ιδιωτικότητα για εμάς είναι πολύ σημαντική και ποτέ δεν θα πουλήσουμε τις πληροφορίες σας.

 
×
Δημιουργία Λογαριασμού Έχετε ήδη Λογαριασμού

 
×
Ξεχάσατε τα στοιχεία σύνδεσης;
×

Go up