Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι μπορεί να μου προσφέρει ένας Ιστότοπος γνωριμιών;

Στην σύγχρονη καθημερινότητα του άγχους, του τρεξίματος και της έλλειψης κοινωνικής συναναστροφής γίνεται όλο και δυσκολότερο στους ανθρώπους να γνωρίσουν ένα άτομο που τους ταιριάζει και τους ολοκληρώνει. Ακολουθώντας λοιπόν τις επιταγές των καιρών, φιλοδοξούμε στο να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη Ελληνική κοινότητα γνωριμιών και online dating.

Το F.I.L. προσφέρει μια έξυπνη προσέγγιση στο online dating με μια προηγμένη διαδικασία αντιστοίχισης μελών η οποία επιλέγει για σένα το καταλληλότερο άτομο. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να αναθέσεις στην ομάδα του F.I.L. να σου βρει αυτή το ιδανικό ταίρι σύμφωνα με τα κριτήρια που έχεις καθορίσει στην περιγραφή του προφίλ σου.

Τι πρέπει να κάνω;

Στην αρχική οθόνη του Ιστότοπου υπάρχει το πλαίσιο Δημιουργία Λογαριασμού. Συμπληρώνεις τα στοιχεία σύνδεσης που επιθυμείς να έχεις και επιλέγεις Εγγραφή.

Στην συνέχεια θα ζητηθούν τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία χρειάζονται σε πρώτη φάση για να μπορεί να δημιουργηθεί ένα προφίλ χρήστη.

Μετά απο την ολοκλήρωση της πρώτης αυτής φάσης τα στοιχεία θα αποσταλούν στους διαχειριστές και θα ελεγχθούν για την ορθότητα συμπλήρωσης τους. Παράλληλα θα σου αποσταλεί email που θα σε ενημερώνει για το παραπάνω γεγονός και θα σου ζητάει να επαληθεύσεις το email σου, σε διαφορετική περίπτωση, μετά το πέρας 3 ημερών, η αίτηση διαγράφεται.

Μόλις τα στοιχεία ελεγχθούν θα εγκριθεί ο λογαριασμός σου και θα σου αποσταλεί νεο email για να ενεργοποιήσεις πλέον τον λογαριασμό. Στην συνέχεια μπορείς να συνδεθείς και να ολοκληρώσεις τα επιπλέον στοιχεία του Προφίλ σου που θα περιγράφουν σε μεγαλύτερη ακόμη λεπτομέρεια την προσωπικότητα σου. Μεταξύ αυτών είναι η υποχρεωτική αποστολή μιας ευκρινούς φωτογραφίας σου για να μπορούμε να προσφέρουμε όλα αυτά τα οποία αντιπροσωπεύουμε !

Γιατί μου ζητάτε τόσα στοιχεία;

Είμαστε αφοσιωμένοι στην αυστηρή διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων και της ανωνυμίας σας.
Η ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας εξετάζει όλα τα προφίλ ένα προς ένα για να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα τους και την τήρηση των όρων και προϋποθέσεων του F.I.L. Η δημιουργία ενός αντιπροσωπευτικού προφίλ είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του online dating. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να εκφραστείς δημιουργικά. Επέλεξε λοιπόν τις λέξεις που σου ταιριάζουν, ανέβασε την τέλεια φωτογραφία και ξεκίνα!

Το πιο σύγχρονο Ελληνικό site γνωριμιών!

Πότε θα μπορώ να βλέπω τα υπόλοιπα μέλη;

Ο Ιστότοπος θα αποστείλει email σε όλα τα μέλη που έχουν κάνει εγγραφή μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ανακατασκευής που έχουν ξεκινήσει και σκοπεύουμε να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αμέσως μετά θα μπορείτε να μεταβείτε (Προφίλ-> Επιλογή/Αναβάθμιση πακέτου συνδρομής) στην επιλογή του πακέτου συνδρομής που σας ταιριάζει. Στην συνέχεια και εφόσον ελεγχθεί μια τελευταία φορά πως έχετε αποστείλει τα απαραίτητα στοιχεία (υποχρεωτικά ευκρινή φωτογραφία Προφίλ) θα είστε πλέον συνδρομητής  και θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα στοιχεία των υπόλοιπων μελών, ανάλογα με το τι έχει επιλέξει ο κάθε χρήστης να είναι ορατό απο τις ρυθμίσεις του προφίλ του (Ρυθμίσεις -> Ορατότητα Προφίλ)

Τι μπορεί να μου προσφέρει ο Ιστότοπος

Το F.I.L. προσφέρει μια έξυπνη προσέγγιση στο online dating με μια προηγμένη διαδικασία αντιστοίχισης μελών η οποία επιλέγει για σένα το καταλληλότερο άτομο. Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση με στοιχεία που σε ενδιαφέρουν, να στείλεις προσωπικά μηνύματα σε άτομα που σε ενδιαφέρουν. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να αναθέσεις στην ομάδα του F.I.L. να σου βρει αυτή το ιδανικό ταίρι σύμφωνα με τα κριτήρια που έχεις καθορίσει στην περιγραφή του προφίλ σου.

Δεν μπορώ να δω το προφίλ μου;

Το F.I.L. διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιεί την εμφάνιση στοιχείων που έχει εισάγει ο χρήστης στην περίπτωση που δεν συνάδουν με τις αρχές λειτουργίας του Ιστότοπου. Το ποιο πιθανό είναι να έχετε παραβεί κάποιον όρο, ελέγξτε αν σας έχει έρθει κάποιο μήνυμα ή κάποιο email αλλιώς επικοινωνήστε με το info@fallinlove.gr

Τι κερδίζω αν αγοράσω πακέτο (γίνω συνδρομητής) ;

Πολλά προνόμια σας περιμένουν αν γίνετε συνδρομητής στο Fallinlove! Εφόσον είστε γυναίκα θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα μέλη που έχουν εγγραφεί στον ιστότοπο και θα έχετε πρόσβαση στα στοιχεία τους, ανάλογα με το τι έχει επιλέξει ο κάθε χρήστης να είναι ορατό από τις ρυθμίσεις του προφίλ του. Έπειτα θα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα και αιτήματα φιλίας σε όποιον σας ενδιαφέρει. Αν πάλι είστε άντρας θα μπορείτε να δεχθείτε αιτήματα φιλίας και να ανταλλάσσετε μηνύματα με το ταίρι που σας έχει επιλέξει εφόσον είστε φίλοι.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω;

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα μπορεί να αποστείλετε email στο info@fallinlove.gr

Blog Χρηστών

fallinlove.gr

Συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Δημιουργία νέου Λογαριασμού

Η ιδιωτικότητα για εμάς είναι πολύ σημαντική και ποτέ δεν θα πουλήσουμε τις πληροφορίες σας.

 
×
Δημιουργία Λογαριασμού Έχετε ήδη Λογαριασμού

 
×
Ξεχάσατε τα στοιχεία σύνδεσης;
×

Go up

Σεβόμενοι την δύσκολη κατάσταση που περνάει η χώρα μας, μειώσαμε τις τιμές

επειδή όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα ...

Αλλά δεν αρκούμαστε σε αυτό..

 το Fallinlove σου κάνει προσφορά

μόνο με 19 ευρώ τους 6 μήνες!

Επίσης με την αγορά οποιουδήποτε πακέτου παίρνεις δώρο 4 μήνες επιπλέον συνδρομής!!

Γιατί η καλή γνωριμία θέλει χρόνο!!

Κάνε την παραγγελία σου εδώ
https://fallinlove.gr/test-shortcodes-pmpro/